boekpresentatie 2020

Zondagmiddag 20 september was ons feestje onder de kastanjebomen bij buurtboerderij “Ons Genoegen” in het Westerpark in Amsterdam.

Het begin van het boekenfestijn onder de luifel met rechts de installatie van Petra Roelofs’ ‘De Eenzame Rups’: een boek met illustraties van vilt waarin een rups op zoek gaat naar geluk, in een transformatie van eenzaamheid naar een gevoel van verbonden zijn met alles wat er tussen hemel en aarde is.

Hier wordt de eerste scène opgevoerd van Gerbrand Mullers toneelstuk De ware tijd van een brievenbesteller, door Sasha en Gerbrand: ‘Dienstmeid weigert een brief van de Brievenbesteller, die hier zeer van in de war raakt.’

Ewout interviewt Hylke Woldendorp over zijn nieuwe boek met 18 Dialogen tussen archetypen over het leven, de dood en wat er tussen zit: ‘Eilandverhalen en andere parabels’.

Huub speelt zijn Nederlandstalige liedjes, waaronder ‘Slaap’ en ‘Blindganger’. Kijk op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=JYERkSOYkRc

De boekenmarkt, met onder de vele nieuwe uitgaven van dit jaar het nieuwste boek van Aad Orgelist: ‘Je gezicht als spiegel van je gezondheid’.

Gerbrand interviewt Ewout Storm van Leeuwen over ‘Big Banks’, waarin een economisch journalist die in een persoonlijke crisis verkeert wordt uitgezonden om een bankierscongres in Basel te verslaan.

Barbara en Sasha dragen voor uit ‘Ooit’, als respectievelijk Jana, de grootmoeder en Liza, de kleindochter. kijk op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vJLwpNqP-QM

Ewout interviewt Sasha Tieman over ‘Ooit’, haar debuutroman waarin een moeder, dochter en kleindochter ieder in hun eigen wereld leven. Na een ongeluk proberen ze via brieven, dromen en verhalen elkaar te bereiken en zichzelf opnieuw te vinden.

La Barbara zingt liedjes met teksten van Hans Plomp: ‘Hard as it is’ en ‘Presences’

En niet te vergeten: verkoop van boeken, signeren van boeken, praten over boeken…