Xaviera Hollander Books

Wall Talk I: De Gelouterde ParadijsVogel
In dit fascinerende eerste deel van haar memoires schrijft Xaviera Hollander over haar traumatische jeugdjaren in de Jappenkampen in voormalig Nederlands-Indië, over haar ouders, haar vele verre reizen o.a. naar Mexico en haar turbulente liefdesleven.

Wall Talk II: Als de Muren konden Gluren
In deel 2 biedt Xaviera de lezer een spannend inkijkje in haar soms tumultueuze privéleven: openhartig vertelt ze over haar dramatische miskraam, maar ook over haar biseksuele relaties met veelal jongere partners en het zoeken en vinden van de ware liefde Philip, met wie ze trouwt en het Happy House Bed and Breakfast mee begint.

Wall Talk III: Oud worden is niet voor Watjes
In de herfst van haar leven bestieren Xaviera en haar echtgenoot een succesvol Bed & Breakfast in Amsterdam. Ze worstelt echter met het ouder worden en ziet haar vriendenkring krimpen. Daarom dit vriendenboek.

Met humor en compassie reflecteert zij op de vergankelijkheid van het leven. Haar motto is nu: “Still Happy, but basically I´ve been there and done it!”

Xaviera’s boeken zijn te koop in alle boekwinkels en webwinkels. Aanbieding (tot en met haar verjaardag op 15 juni 2024): de hele trilogie, gesigneerd door Xaviera, voor € 70,- verzonden naar het adres dat u opgeeft (leuk cadeautje trouwens). Bestel bij boekcoop@gmail.com, vergeet niet naam en adres te vermelden. U kunt ook een suggestie voor een tekst op het schutblad meesturen.