Geplaatst op Geef een reactie

SaltoTV, kabel Amsterdam, 24 nov 10:00 uur het interview met Sanatan de Jongh Swemer

In het programma Schrijvers in Amsterdam het tweede interview. Ewout Storm van Leeuwen praat met Sanatan de Jongh Swemer over schrijven, zijn wereldreizen, zijn roots en zijn boeken. De auteur van onder andere Onderweg… Avonturen en inzichten van een wereldreiziger (zie de winkelpagina), de gedichtenbundel Over de horizon en Toen varen nog een avontuur was. We hebben het over zijn jeugd in het voormalige Nederlandsch-Indië, zijn rebellentijd in Nederland en zijn opleiding ot stuurman. Daarover heeft Sanatan een nieuw boek geschreven, Tropenjongen, dat in maart bij de Boekencoöperatie uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *