Geplaatst op Geef een reactie

Pilot interview met Gerbrand Muller

Donderdag 7 november is het eerste interview opgenomen van het nieuwe programma van Ewout Storm van Leeuwen bij Salto TV, de lokale omroep van Amsterdam: Schrijvers in Amsterdam. Rechts zit Gerbrand Muller, een van de auteurs die bij de Boekencoöperatie is aangesloten met een indrukwekkend literair oeuvre. Hij bijt de spits af, als het ware. Het interview wordt over een week ongeveer uitgezonden op Salto1 op de kabel in Amsterdam, en is op YouTube te bekijken met de link https://youtu.be/Haatd7Vr_9E. (Gaarne aan alle belangstellenden doorgeven).

Bent u schrijver en wilt u ook een interview?

Dat kan. Meld u aan als lid via boekcoop@gmail.com en stuur svp iets van uw werk mee. Al lid? Dan hebben we je werk en kom je vanzelf aan de beurt. Voor de schrijvers niet woonachtig in Amsterdam: de opnamen zijn in Amsterdam, en op dat moment bent u een van de Schrijvers in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *